За Нас

Здравейте, ние сме Алекса и Боби- сърцето на Сини Лагери!

Алекса Георгиева е sup инструктор и идейния творец, отговорен за замисъла, всички елементи на програмата и тяхното съчетание. Тя също е и създател на Образователен център AVEO. В свободното си време тя обикаля света, учи езици (дотук около осем на брой) и готви … нови изненади и проекти за деца и възрастни авантюристи.

Боби Николов е уиндсърф инструктор, сертифициран спасител и сръчния творец, който отговаря за материалната част и следи за реализацията на всяка дейност от Сини лагери. Той също е и създател на уиндфойл Сокол. В свободното си време кара уиндсърф и фойл, пътешества, готви и чете книги.

И двамата сме любители на активния начин на живот, някой дори твърдят и на екстремните спортове, но ние си признаваме само за пътешествията, сладоледа и морето!

Заедно създадохме Сини Лагери с много любов и ентусиазъм, и с ясната цел да предоставим възможност и пространство на деца и възрастни да спортуват, да се забавляват и творят на плажа през лятото. Ние вярваме в силата на природата да носи хармония и баланс и считаме, че трябва да поддържаме връзката си с нея, за да се чувстваме добре и щастливи.