Приключения

Куест приключението ни е плод на въображението на създателя на Сини Лагери Александра Георгиева, която претворява в него своето любопитство. То включва пространствено ориентиране, решаване на загадки и ребуси, логическо мислене и търсене на скрити предмети.

Всеки куест е уникален, специално замислен и създаден целево за децата на Сини лагери, а също и е възрастово таргетиран.

Така загадките, пъзелите, логическите задачи, разшифроване на текстове, цветовите ребуси и другите ни тайни предизвикателства са решени и съчетани по начин, който да провокира детското въображение и следотърсачество, без да е с твърде повишена трудност.

За деца на възраст от 6 до 10 години куестът включва специално разработени за тях загадки и задачи, а куестът за деца от 11 до 15 години е насочен към развиване на тяхното логическо мислене и откривателски способности.

Нашите куестове успешно съчетават идеята за escape room, но неограничени в тясно пространство, а на открито и насочени към най-щурите, любознателни и готини деца!